Labradorit Taşı Faydaları ve Özellikleri Nedir?
LABRADORİT
doğaltaş & mineral bilgileri
Triclinic
kristal sistemi
6 - 6,5 Mohs
Sertlik derecesi
Su
element
(Ca,Na)(Si,Al)₄O₈
kimyasal bileşimi
Triclinic
kristal sistemi
6-6,5 Mohs
Sertlik derecesi
Su
element
(Ca,Na)
(Si,Al)₄O₈
kimyasal bileşimi
MİSTİK GÜZELİİK
LABRADORİT
1770 yılında Inuit halkları ve Aborjinlerle çalışan Moravyalı bir misyoner tarafından bulunan Labradorit, ilk kez Kanada’daki Labrador bölgesinde keşfedilmesi nedeniyle bu ismi almıştır. Inuit halkları bu taşın, dünyanın kuzey ve güneyinde bulunan Aurora Borealis ışıkları tarafından üretilen bir ateş taşı olduğuna ve atalarının ruhlarını içerdiğine inanıyorlardı.
1940 yılında Finlandiya Ylamaa bölgesinde madencilerin yeni bir Labradorit yatağı keşfetmelerinin ardından, Spektrolit adı altında satılmaya başladı. Feldspat grubunun bir parçası olan Labradorit genellikle yeşil, mavi ve bazen de metalik bir parlaklıkta bulunur.
Dönüşüm taşlarından biri olan Labradorit, güç ve azim veren faydalı bir arkadaştır. Aurayı dengeler ve korur. Psişik yetenekleriyle sezgiyi güçlendirmek için mükemmel bir taştır.
İllüzyonların ardındaki gerçeği ortaya çıkarmakta güçlü olan Labradorit, korkuları ve güvensizlikleri ortadan kaldırır, benliğe olan inancı ve evrene olan güveni güçlendirir.
Mineral krallığının en güçlü koruyucularından biri olan Labradorit, Aura boyunca koruyucu bir güç yaratır, doğal enerjileri güçlendirir. Durugörü, telepati kontrolünün zihinsel ve sezgisel yeteneklerini geliştirir. Hayal gücünü harekete geçirmesinin yanı sıra, aşırı aktif zihni ise sakinleştirir. Çoşku ve yeni fikirler geliştirmemize yardımcı olur.
LABRADORİT TAŞI Çakra Etkileri
Taç Çakra
3. Göz Çakra
Boğaz Çakra
Kalp Çakra
Karın Çakra
Sakral Çakra
Kök Çakra